Digitale buurtpreventie

Het gebruik van apps is populair in de wereld van de digitale buurtpreventie. Op AlerteBuren.nl kunt u zoals u ongetwijfeld inmiddels heeft gelezen de buurtapp uit uw wijk terugvinden. Met medewerking van de diverse app makers die hun data met mijn platform delen, is het voor u inzichtelijk welke buurtapp er actief is in uw wijk.  Is er nog geen buurtapp actief in uw wijk, dan kunt u natuurlijk zelf een buurtapp opzetten.

Veiligebuurt app

Een app welke enorm aan het groeien is, is de Veiligebuurt app. Veiligebuurt stelt eveneens de locatiedata van hun groepen beschikbaar aan AlerteBuren.nl. Dit uiteraard zonder uitwisseling van enige persoonsgegevens. Zo kunt u zien of deze app reeds actief is in uw wijk. Veiligebuurt is nu geüpdatet op AlerteBuren.nl. U kunt nu meer Veiligebuurt-groepen terugvinden en een nieuwe feature is dat u zich vanaf de vermelding direct bij de juiste Veiligebuurt-groep kunt aanmelden!

Download de Veiligebuurt app en wordt automatisch lid van uw buurtgroep op basis van uw postcode. Veiligebuurt wil het digitale buurtpreventie nog makkelijker en veiliger maken, zo:

  • hoeft u geen 06-nummers uit te wisselen
  • kunt u makkelijk deelnemen in meerdere buurten (bij familie of rond de school van je kinderen)
  • neemt u alleen deel aan de gesprekken die voor u relevant zijn
  • kunt u zelf een groep starten en leden uitnodigen via social media.

Buurtapp zoekfunctie

Wilt u weten welke digitale buurtpreventie buurtapp er bij u in de wijk actief is? Gebruik dan de zoekfunctie en zoek uw wijk of straat op! Op dit moment heeft AlerteBuren.nl 7614 buurtapps in beeld. Maakt u gebruik van een buurtWhatsapp? Dan kunt u die natuurlijk ook vermelden en krijgt u direct een gratis pagina op AlerteBuren.nl om uw buurtapp te promoten.

DEEL DIT BERICHT