Traumahelikopter MMT

Het gebeurd niet vaak dat er een traumahelikopter van het Mobiel Medisch Team (MMT) naast mijn woning landt. Maar vandaag was dat wel het geval. Hoe ongelukkig de omstandigheden ook zijn, het blijven mooie beelden van hoe de traumahelikopter landt en zo snel mogelijk de hulp gaat verlenen. Het personeel werd opgevangen en door de politie zo snel mogelijk naar de locatie van het incident gebracht.

Volgens nieuwswebsite District8.net werd de traumahelikopter ingezet voor een medische noodsituatie aan de Prinses Beatrixstraat in ‘s-Gravenzande. Meer informatie over het incident kunt u lezen in het nieuwsitem van District8.net.

Toevallig stond ik op mijn dakterras en landde de traumahelikopter naast mijn woning. Hierdoor kon ik mooie beelden maken van het landen en het opstijgen die ik graag met jullie wil delen.

Heeft u een buurtapp in uw straat?

Nu u dit bericht leest wil ik u gelijk vragen of u reeds een buurtapp heeft in uw straat. Een buurtapp kan u alarmeren over verdachte omstandigheden in uw straat/wijk. Er zijn diverse apps beschikbaar om een buurtapp op te zetten. Via de zoekfunctie kunt u gemakkelijk uw straat/wijk opzoeken en zien of er reeds een buurtapp actief is. Is dit niet het geval kunt u deze zelf opzetten. Natuurlijk zou het fantastisch zijn als u deze dan op AlerteBuren.nl wilt vermelden.

Traumahelikopter MMT landt in ‘s-Gravenzande (Westland)

Traumahelikopter MMT stijgt op uit ‘s-Gravenzande (Westland)

DEEL DIT BERICHT