Buurtwhatsapp segbroek

namens Politie segbroek

“Politie Segbroek is actief op zoek naar beheerders van WhatsApp buurtpreventiegroepen.

Bent u een beheerder van een dergelijke whatsappgroep? Meld u dan aan voor buurtWhatsApp van Politie Segbroek en maak deel van een netwerk van buurtWhatsApps.

Politie Segbroek werkt actief samen met de beheerders van alle actieve buurtWhatsapp-groepen in Segbroek. Het idee is dat in voorkomende gevallen het heel wenselijk kan zijn om heel gericht met een deel van de wijk te kunnen communiceren. Denk hierbij aan een gepleegde woninginbraak of straatroof. Bij kanalen als Facebook en Twitter weet je immers nooit exact wie je bereikt.

Daarnaast zullen de beheerders op de hoogte gehouden worden van actuele ontwikkelingen van wat er zich afspeelt in Segbroek. Zo kan er nog gerichter worden samengewerkt! Tevens is het de bedoeling de beheerders, i.s.m. de gemeente Den Haag te ondersteunen bij het beheren, promoten en evt. vergroten van hun digitale buurtpreventie-netwerk.

Wij zijn dus op zoek naar de beheerders van de buurtWhatsApp-groepen in stadsdeel Segbroek. Als beheerder kunt u dit aanmeldformulier invullen. Deze zal rechtstreeks naar de juiste contactpersoon bij de politie worden verstuurd. Wilt u zich bij een bestaande groep toevoegen, kijkt u dan of deze er al is opgezet in uw buurt en meld u bij deze groep aan.”

“Samen voor een veiliger Segbroek!”

TIP EEN BEHEERDER

avatar-politie-logo_alerteburen

heterdaad

samenwerken_alerteburen

Nieuwsbrief

buurtwhatsapp aanmelden

Dit formulier is bedoeld voor het project van Politie Segbroek. Wil je een groep buiten deze regio aanmelden, klik dan hier.

DE SAAR-METHODE

sIGNALEER

Neem verdachte situaties waar. Noteer signalementen.

ALARMEER

Vermoeden van een strafbaar feit? Bel de politie via 112!

APP

Stuur een bericht in de buurtapp en informeer de buren.

REAGEER

Verstoor een eventuele inbraak. Maar let op jouw veiligheid!