Buurtwhatsapp scheveningen

namens Politie scheveningen

“Als u zich aanmeldt voor de buurtWhatsApp van Politie Scheveningen, zal u deel uitmaken van een netwerk van buurtWhatsApp-groepen.

Politie Scheveningen zal actief gaan werken met alle beheerders van alle buurtWhatsApp-groepen. Zo worden er bij onder andere heterdaad inbraken, diefstallen, vernielingen, actief berichten verstuurd naar deze beheerders die het vervolgens weer verspreiden binnen hun groepen. Op deze wijze is er een intensieve samenwerking op het gebied van veiligheid binnen Scheveningen.

Daarnaast zullen de beheerders op de hoogte gehouden worden van actuele ontwikkelingen van wat er zich afspeelt in Scheveningen. Zo kan er nog gerichter worden samengewerkt!

Wij zijn daarvoor op zoek naar beheerders van bestaande WhatsApp-groepen. Wilt u zich bij een bestaande buurtWhatsApp toevoegen, kijkt u dan op de kaart of deze reeds is opgezet en sluit u daar bij aan. Is deze er niet, start samen met uw buren een buurtWhatsApp-groep en vermeld uw groep op de website AlerteBuren.”

“Samen sterk voor een veilig Scheveningen!”

TIP EEN BEHEERDER

avatar-politie-logo_alerteburen

heterdaad

Nieuwsbrief

buurtwhatsapp aanmelden

Dit formulier is bedoeld voor het project van Politie Scheveningen. Wil je een groep buiten deze regio aanmelden, klik dan hier.

DE SAAR-METHODE

sIGNALEER

Neem verdachte situaties waar. Noteer signalementen.

ALARMEER

Vermoeden van een strafbaar feit? Bel de politie via 112!

APP

Stuur een bericht in de buurtapp en informeer de buren.

REAGEER

Verstoor een eventuele inbraak. Maar let op jouw veiligheid!