Registreren

BuurtWhatsApp of buurtApp aanmelden

Bent u reeds lid van een buurtWhatsApp of beheert u een buurtWhatsApp? Registreer deze dan bij AlerteBuren.nl!

BuurtWhatsApp registreren

Beheert u meerdere groepen? Dan kunt u deze via een Excel-bestand laten inladen. Deze groepen kunnen eveneens voorzien worden van een groepslogo op de kaart en in de zoekresultaten. Neemt u voor deze mogelijkheid contact op. U krijgt binnen 24 uur een reactie.

Lees hier verder over het gebruik van uw gegevens.

BuurtWhatsApp of buurtApp beheren

Wilt u een vermelding van zelf beheren? U kunt een AlerteBuren.nl-account aanmaken en vervolgens de vermelding claimen op de pagina van de buurtapp. Na goedkeuring kunt u de vermelding naar wens aanpassen.

Hoe meld ik mijn buurtWhatsApp aan bij AlerteBuren?

Het aanmelden van uw buurtWhatsApp-groep gaat nu heel makkelijk. Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in. Na het aanmelden van uw buurtWhatsApp-groep zal deze binnen 48 uur te vinden zijn op AlerteBuren.nl. De teksten worden letterlijk overgenomen, dus let goed op eventuele typfouten. De buurtWhatsApp-groep krijgt automatisch een eigen pagina toegewezen die u weer kunt delen bij het werven van nieuwe leden. Op jullie eigen pagina zal ook de ingevulde informatie leesbaar zijn. Uw mailadres schermen wij af via een automatisch contactformulier in de vermelding van de buurtWhatsApp-groep.