Zeist – Gezocht – Scheermesjes gestolen uit supermarkt

Zeist – Gezocht – Scheermesjes gestolen uit supermarkt
Opsporing verzocht

<h2>Zeist – Gezocht – Scheermesjes gestolen uit supermarkt</h2>
Een medewerker van de supermarkt aan het Hoog Kanje in Zeist ontdekt op een ochtend dat het schap met scheermesjes helemaal leeg is, terwijl dat de vorige dag nog helemaal vol was. Op bewakingsbeeld is te zien hoe een man het schap leeghaalt. Vervolgens verlaat hij zonder de scheermesjes te betalen de winkel. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Bekijk het filmpje van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 28 november 2018 van RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld.

Het gebeurt op 21 juni 2018. Op beelden van de beveiligingscamera van de supermarkt is te zien dat de man de winkel binnenloopt en een mandje pakt. In het gangpad van de drogisterijartikelen pakt hij alle pakjes met scheermesjes uit het schap. Dan loopt hij verder naar de wijnafdeling.

Jas 

Op de wijnafdeling verdwijnt de man uit het zicht van de camera’s. Waarschijnlijkt stopt hij daar de scheermesjes in zijn jas. Even later rekent hij bij de kassa alleen een pak papieren zakdoekjes af. De politie gaat ervanuit dat de jas is geprepareerd, want als hij langs de kassa loopt, gaan de alarmpoortjes niet af.

Signalement van de verdachte

  • man 
  • blanke huidskleur
  • kort, grijs haar, kalend op voor- en achterhoofd
  • droeg een blauwe spijkerbroek
  • had een rood shirt/vest aan met wit logo op borsthoogte links
  • droeg een zwarte gewatteerde bodywarmer.

Meer diefstallen

Dit is niet de eerste keer dat hij heeft toegeslagen. Ditzelfde heeft hij ook gedaan bij twee winkels in Gelderland.

Herkent u de verdachte? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem

Opname van de verdachte


Bron en gebruik het tipformulier op: politie.nl.

Over Politie.nl

Dit zijn automatisch gepubliceerde berichten en afbeeldingen van politie.nl. Zodra de politie een afbeelding in het kader van de privacy verwijderd, zullen deze ook uit dit bericht verdwijnen. Op politie.nl vindt u naast berichtgeving ook informatieve thema's over het werk van de politie.