Soest – Ramkraak Van Weedestraat

Soest – Ramkraak Van Weedestraat
Uitgelicht politienieuws

Soest – Ramkraak Van Weedestraat

Op de Van Weedestraat heeft in de nacht van zondag 15 op maandag 16 april een ramkraak plaatsgevonden. Een verdachte werd na een zoekactie aangehouden.

Tussen 03.00 en 03.30 uur kwam een melding binnen dat een auto een glazen pui van een juwelier was ingereden. Politieagenten zochten, met hulp van een speurhond en inzet van een politiehelikopter, naar drie personen die waren weggerend. Eén verdachte, een 23-jarige Almeerder, werd in de omgeving aangetroffen, zijn betrokkenheid bij deze ramkraak wordt onderzocht. Het is nog onbekend of er spullen buit zijn gemaakt. De auto is in beslag genomen voor sporenonderzoek.

Uw tip!

De politie heeft een aantal getuigen gesproken die de klap hadden gehoord. Bent u ook getuige geweest of heeft u beeldmateriaal dat voor het onderzoek van belang is? Geef uw informatie dan door via 0900-8844 of maak gebruik van onderstaand tipformulier.

InbraakBron: politie.nl.

Ongeveer Politie.nl

Dit zijn automatisch gepubliceerde berichten en afbeeldingen van politie.nl. Zodra de politie een afbeelding in het kader van de privacy verwijderd, zullen deze ook uit dit bericht verdwijnen. Op politie.nl vindt u naast berichtgeving ook informatieve thema's over het werk van de politie.