Ruurlo, Lichtenvoorde, Doetinchem, Raalte, Oldenzaal – Gezocht – Reeks inbraken personenauto’s

Ruurlo, Lichtenvoorde, Doetinchem, Raalte, Oldenzaal – Gezocht – Reeks inbraken personenauto’s
Opsporing verzocht

In november en begin december 2018 wordt er een reeks inbraken gepleegd in auto’s, op verschillende plaatsen in de regio.

Op woensdag 14 november 2018 worden er  inbraken in personenauto’s gepleegd in Raalte-Noord. De verdachten hiervan zijn op camerabeelden vastgelegd. Hierop is te zien dat eén van hen een rugzak met opvallende reflectoren draagt. Uit bewakingsbeelden blijkt ook dat dezelfde mannen de auto- inbraken plegen in Oldenzaal, aan de Erve Smellink, in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 december 2018.

Ook worden deze mannen verdacht van de auto- inbraken in Ruurlo (op donderdag 1 november), in Doetinchem (op woensdag 14 november) en in Lichtenvoorde (op vrijdag 30 november). Onder andere nemen zij sturen en navigatieapparatuur mee.

Zowel Bureau GLD als Onder de Loep (dd 10 januari 2019) besteden aandacht aan deze zaak. 

Wie herkent deze onbekende mannen of kan iets vertellen over deze inbraken?

 

 

12


Bron en gebruik het tipformulier op: politie.nl.
Dit bericht wordt in het kader van de privacy automatisch binnen 28 dagen na publicatie verwijderd.

Over Politie.nl

Dit zijn automatisch gepubliceerde berichten en afbeeldingen van politie.nl. Berichten die persoonlijke gegevens bevatten, worden na enkele dagen automatisch verwijderd. Op politie.nl vindt u naast berichtgeving ook informatieve thema's over het werk van de politie.