Rotterdam – Gezocht – Meisje overvalt pizzabezorger Dawesweg

Rotterdam – Gezocht – Meisje overvalt pizzabezorger Dawesweg
Opsporing verzocht

<h2>Rotterdam – Gezocht – Meisje overvalt pizzabezorger Dawesweg</h2>
Een pizzabezorger bracht zaterdag 8 september omstreeks 17:30 uur een pizza naar het Von Ossietzkypad in Rotterdam. Toen hij eenmaal het eten had afgeleverd, werd hij belaagd door een meisje. Ze sloeg hem en pakte zijn geld af. Daarna fietste ze hard weg. De politie zoekt het meisje en roept getuigen op zich te melden.

De pizzabezorger reed op een e-bike. Ter hoogte van de President Rooseveltweg riep er vanaf de overkant van de weg een meisje iets naar hem. Zij stond daar met twee jongens. De pizzabezorger is gewoon doorgefietst en bezorgde de pizza op het Von Ossietzkypad. Daar zag hij het meisje weer. Nadat hij de pizza bezorgd had, fietste hij langs het metrostation Romeynshof (Stresemannplaats). Het meisje fietste achter hem aan. Ter hoogte van de Dawesweg pakte het meisje de bezorger vast en sprak hem aan. Ook kreeg de pizzabezorger een paar klappen van haar. Ze wilde zijn portemonnee hebben. Uiteindelijk heeft hij die ook gegeven. Hierna is het meisje hard weggefietst.

Getuigen?
Heeft u iets gezien of gehoord of (her)kent u het meisje op de beelden? Neem dan contact op met 0900-8844 of vul het onderstaand tipformulier in. Het meisje is ongeveer tussen de 15  en17 jaar oud. Ze is vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst. Ze had zwart haar en droeg een zwarte gewatteerde jas tot op de heup. Ze droeg al die tijd een capuchon. Verder droeg ze een middenblauwe spijkerbroek met gaten.

2018275792

meisje dat wordt gezocht


Bron en gebruik het tipformulier op: politie.nl.

Over Politie.nl

Dit zijn automatisch gepubliceerde berichten en afbeeldingen van politie.nl. Zodra de politie een afbeelding in het kader van de privacy verwijderd, zullen deze ook uit dit bericht verdwijnen. Op politie.nl vindt u naast berichtgeving ook informatieve thema's over het werk van de politie.