Description

Dankzij een oplettende voorbijganger heeft de politie vrijdagavond drie jongens kunnen aanhouden na een overval. In Nijmegen werd vrijdagavond een cafetaria aan de Groenestraat overvallen. De politie doet nu verder onderzoek, en vraagt daarbij om meer getuigen.

Na de overval zag een getuige drie jongens rennen. Het drietal ging een huis in Nijmegen binnen. Toen de getuige erachter kwam dat er een overval was gepleegd, gaf hij de informatie door aan de politie. Omdat er bij de overval gedreigd was met wapens, werd een arrestatieteam ingezet. In het huis werden drie jongens aangehouden.

De politie is nog op zoek naar mensen die tussen 21.30 en 22.45 iets opvallends hebben gezien rond het cafetaria aan de Groenestraat. Misschien zag u voor de overval iets, of was u getuige van de overval zelf. Als u nog geen contact hebt gehad met de politie, vragen we u om vandaag nog te bellen met de politie via 0900-8844.

De drie verdachten zijn 16, 18 en 19 jaar en komen uit Nijmegen. De politie doet verder onderzoek naar het drietal.

 

(2019059800 sk)

Twee leden van arrestatieteam

Bron: politie.nl.

DEEL DIT BERICHT

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on linkedin
Share on email

nieuwsbrief

Meer NIEUWS

Vermist – Abdelilah Zengui
Nederland – Waakzaam op sociale media
Den Haag – Verdachten van drugshandel en productie drugs aangehouden
Schoondijke, Oostburg, Aardenburg, IJzendijke, Westdorpe – Landbouwers gedupeerd door GPS-diefstallen, politie zoekt getuigen