Dordrecht – Gezocht – Inbrekers Dordrecht gezocht

Dordrecht – Gezocht – Inbrekers Dordrecht gezocht
Opsporing verzocht

<h2>Dordrecht – Gezocht – Inbrekers Dordrecht gezocht</h2>
Die maandagochtend verliet de bewoonster haar woning om te gaan werken. Ze had alles voor en achter goed op slot gedaan, maar toen zij ’s middags, rond 17.15 uur, uit haar werk kwam bleek het cilinder in zijn volledigheid uit haar voordeur te zijn gehaald. In de woning een grote ravage. Werkelijk waar elke kamer was overhoop getrokken. Alles kasten stonden open en overal op de grond lagen spullen. Iets waar de bewoonster erg overstuur door was. Gelukkig hebben we beelden.

Door de ravage kon mevrouw niet meteen zeggen wat er weg was. Later bleek dat er vooral sieraden waren weggenomen, maar ook gereedschap en parfums. Helaas was het voor de Forensische Opsporing niet meer mogelijk om de deur te onderzoeken op sporen omdat veel buren hadden geprobeerd de deur te openen en daardoor ook afdrukken hadden achter gelaten. Maar gelukkig hebben we wel camerabeelden.

Op de beelden zijn twee donkere mannen te zien welke binnen komen met hun pet voor hun gezicht. Eén persoon laat op een gegeven moment toch even zijn gezicht zien. Niet heel slim. Dit was omstreeks 12:48 uur. Omstreeks 13:03 is te zien dat zij via de achterkant vertrekken.  We gaan er dus vanuit dat de inbraak rond 13 uur is gepleegd. 

Wie herkent deze mannen?


Bron en gebruik het tipformulier op: politie.nl.

Over Politie.nl

Dit zijn automatisch gepubliceerde berichten en afbeeldingen van politie.nl. Zodra de politie een afbeelding in het kader van de privacy verwijderd, zullen deze ook uit dit bericht verdwijnen. Op politie.nl vindt u naast berichtgeving ook informatieve thema's over het werk van de politie.