Wat is Nextdoor?

Nextdoor is het besloten, sociale netwerk voor u, uw buren en uw buurt. Het is de makkelijkste manier voor u en uw buren om online gesprekken te voeren en uw leven te verbeteren in de echte wereld. En het is gratis. Duizenden buurten gebruiken Nextdoor om aan een prettigere, veiligere woonomgeving te werken. Het doel van Nextdoor is te voorzien in een vertrouwd platform waar buren over de hele wereld kunnen samenwerken voor een sterkere, veiligere en gelukkigere gemeenschap.

Nextdoor in Den Haag

Nextdoor Nederland had reeds de groepen uit de gemeente Westland, Zoetermeer en Amsterdam aan AlerteBuren.nl toegevoegd. Sinds vandaag zijn ook de groepen van de gemeente Den Haag op de online kaart van AlerteBuren.nl zichtbaar. Op dit moment zijn er 7669 buurtapps in beeld!

Vind uw buurtapp!

Bent u benieuwd welke buurtapp er in uw wijk actief is, gebruikt u dan de zoekfunctie. Voer de locatie van uw wijk in. In het zoekresultaat ziet u welke buurtapps er in uw wijk actief zijn. Gebruikt u een zelf aangemaakte buurtWhatsApp en staat deze nog niet op de kaart? Voeg deze dan gratis toe aan AlerteBuren.nl. U krijgt direct een eigen pagina, waarop u de buurtapp kunt promoten en de informatie kunt vermelden. Beheerd u meerdere groepen? Dan kunt u deze laten in een batch vermelden via een Excel-bestand. Ook kunt u uw groepen dan voorzien van een eigen logo! Bekijk als voorbeeld “Assen-Alert!“.

Buurtapp deurstickers

Bent u reeds lid van een buurtapp, overweegt u dan eens om met uw buurt deurstickers aan te kopen. Een veelgebruikte methode onder de inbrekers is het plaatsen van een takje tussen de deur. Zit dit takje er enkele dagen later nog, dan kunnen zij vaststellen dat er al enige tijd niemand door de deur is binnengekomen. Hierdoor is de kans groter dat zij niet betrapt worden tijdens het plegen van een woninginbraak. Door met uw buurt op alle deuren een buurtapp deursticker te plakken, schrikt u inbrekers af.

DEEL DIT BERICHT