Buurtwhatsapp Loosduinen

namens Politie Loosduinen

“Als u zich aanmeld voor de buurtWhatsApp van Politie Loosduinen, zal u deel gaan uitmaken van een netwerk van buurtWhatsApp-groepen.

Politie Loosduinen werk actief samen met de beheerders van alle buurtWhatsApp-groepen. Zo worden er bij bijvoorbeeld heterdaad inbraken, diefstallen, vernielingen, etcetera actief berichten verstuurd naar de beheerders die het vervolgens weer verspreiden binnen hun groepen. Op deze manier is er een intensieve samenwerking op het gebied van veiligheid in Loosduinen.

Daarnaast zullen de beheerders op de hoogte gehouden worden van actuele ontwikkelingen van wat er zich afspeelt in Loosduinen. Zo kan er nog gerichter worden samengewerkt!

Wij zijn op zoek naar de beheerders van de WhatsApp-groepen. Wilt u zich bij een bestaande buurtWhatsApp toevoegen, kijkt u dan op de kaart of deze reeds is opgezet en meld u daar aan. Is deze er niet, start samen met uw buren een buurtWhatsApp-groep en vermeld uw groep op AlerteBuren”.

“Samen voor een veilig Loosduinen!”

TIP EEN BEHEERDER

avatar-politie-logo_alerteburen

heterdaad

samenwerken_alerteburen

Nieuwsbrief

buurtwhatsapp aanmelden

Dit formulier is bedoeld voor het project van Politie Loosduinen. Wil je een groep buiten deze regio aanmelden, klik dan hier.

DE SAAR-METHODE

sIGNALEER

Neem verdachte situaties waar. Noteer signalementen.

ALARMEER

Vermoeden van een strafbaar feit? Bel de politie via 112!

APP

Stuur een bericht in de buurtapp en informeer de buren.

REAGEER

Verstoor een eventuele inbraak. Maar let op jouw veiligheid!