Description

Vier vrouwen werden in december 2018 het slachtoffer van twee straatrovers. De mannen waren uit op hun tassen en gristen die razendsnel weg. Eén van de verdachten zit al vast, de ander wordt nog gezocht.

Leiden – De eerste twee vrouwen fietsten op zaterdag 8 december rond 21.20 uur in de fietstunnel op de Plesmanlaan in Leiden. Op dat moment worden zij voorbij gereden door twee mannen die beiden de tassen uit hun manden pakken en wegrijden. Kort daarop wordt er met een pinpas uit deze tassen gepind in een cafe in Leiden.
Oegstgeest – Op maandag 10 december 2018 rond 17.45 uur wordt een 82-jarige mevrouw beroofd in de hal van haar appartementencomplex aan de Narcissenlaan in Oegstgeest. Ze had zojuist boodschappen gedaan en had haar boodschappen en spullen in een netje aan haar rollator hangen. Bij de beroving werd het hele netje eraf getrokken. Kort hierna wordt op diezelfde avond rond 18.00 uur op de Aert van Neslaan in Oegstgeest een andere aangeefster beroofd. Deze 61-jarige mevrouw had zojuist boodschappen gedaan bij het winkelcentrum. Zij had een boodschappentrolley bij zich die ze achter zich aan trok. Plotseling werd die uit haar handen getrokken door een man die voorbij fietste. Op datzelfde moment kwam er nog een tweede man langs. Die bleek er bij te horen, want ze fietsten samen heel hard weg. Op de beelden is de aangehouden verdachte onherkenbaar gemaakt. 

Bron en gebruik het tipformulier op: politie.nl.
Dit bericht wordt in het kader van de privacy automatisch binnen 28 dagen na publicatie verwijderd.

DEEL DIT BERICHT

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on linkedin
Share on email

nieuwsbrief

Meer NIEUWS

Amsterdam – Driebergen – Amsterdammer aangehouden voor verzenden drugspakketjes
Code geel: In de middag zware windstoten
Bewolkt. Vanochtend regen, in de middag opklaringen en enkele buien
Jonker Fransstraat, Rotterdam – Gezocht – Getuigen schietincident Jonker Fransstraat gezocht