Verwachting voor vandaag en morgen

Vanmorgen zijn er eerst brede opklaringen. In de loop van de ochtend ontstaan enkele stapelwolken. Aan het einde van de ochtend en in het begin van de middag trekt een gebied met een aantal stevige buien van west naar oost, mogelijk met onweer, hagel en windstoten van 75-85 km/u. Later in de middag volgt er van het westen uit opnieuw een gebied met regen en enkele buien. De middagtemperaturen liggen tussen 8°C in het noordwesten en 10°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, in de kustgebieden vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft. Aan zee en boven het IJsselmeer is de wind hard tot stormachtig 7-8 Bft.

Komende nacht is het wisselend bewolkt en komen er vooral in het noorden en oosten enkele buien voor. De minimumtemperaturen liggen tussen 4°C in het noordoosten en 6°C in het zuidwesten. De westelijke wind is matig tot vrij krachtig, aan zee en boven het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft.

Dinsdag overdag is het wisselend bewolkt en in de loop van de dag ontstaan er enkele buien. De middagtemperaturen liggen tussen 7°C en 10°C. De wind is zuidwestelijk en matig tot vrij krachtig, aan zee en IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 17/02/2020 06.50 uur LT

   


Bron: knmi.nl

DEEL DIT BERICHT

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on linkedin
Share on email

Preventieshop

Meer NIEUWS

Vermist – Martin Florian Den Hertog
Vermist – Sharina Lemmens
Vermist – Saloua Chemlal
Stopheling app
Veel gebruikte inbraakmethodes

nieuwsbrief