nieuwsbrief

Description

Verwachting voor vandaag en morgen

Er zijn brede opklaringen. Langs de (noordwest)kust zijn er enkele buien aanwezig, daarbij is er ook een kleine kans op onweer. De minimumtemperaturen liggen tussen 11°C landinwaarts en 14°C langs de kust. De wind is zuidwestelijk en overwegend matig, aan de westkust eerst nog (vrij) krachtig.

Overdag zijn er zonnige perioden die worden afgewisseld met stapelwolken. Deze stapelwolken kunnen uitgroeien tot enkele buien. In de middag wordt het van het westen uit droog. De temperatuur loopt op naar ongeveer 21°C. De wind is west tot zuidwest en is matig.

In de nacht naar woensdag is er weinig bewolking. Er ontstaan mistbanken. De minima lopen uiteen van 15°C aan de kust tot 8°C plaatselijk in het oosten. De wind is overwegend zwak uit zuidwestelijke richtingen.

Woensdag overdag zijn er flinke zonnige perioden. Het blijft overal droog. De maxima lopen uiteen van 21°C in het noordelijk kustgebied tot 24°C in het zuiden. De wind is zwak, aan de kust matig en komt uit richtingen tussen zuid en west. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 20/08/2019 04.31 uur LT

    


Bron: knmi.nl

DEEL DIT BERICHT

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on linkedin
Share on email