Wolkenvelden, vooral in het noorden en oosten zeer lokaal soms wat regen

Wolkenvelden, vooral in het noorden en oosten zeer lokaal soms wat regen
Weerbericht

Wolkenvelden, vooral in het noorden en oosten zeer lokaal soms wat regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Vandaag is het eerst tamelijk bewolkt, maar vooral in de middag breekt op enkele plaatsen de zon af en toe door. Het blijft op veel plaatsen droog, maar vooral in het noorden en oosten valt zeer lokaal soms wat lichte regen. De middagtemperatuur varieert van 18°C aan zee tot 22°C in het oosten en zuidoosten. De wind komt uit west tot zuidwest en is meest matig.

Vanavond volgen er bredere opklaringen, maar komende nacht komt er meer bewolking en valt er plaatselijk wat lichte regen. De minimumtemperatuur ligt rond 13°C. De wind komt uit het zuiden en is matig, aan de kust is de wind zuidwestelijk en matig tot vrij krachtig.

Zondag begint de dag bewolkt en valt er in de oostelijke helft plaatselijk nog lichte regen. In de loop van de middag klaart het vanuit het westen op en wordt het droog. De middagtemperatuur ligt tussen 17°C aan zee en 20°C in het oosten. De wind komt uit een zuidwestelijke richting en is meest matig, aan zee af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 16/06/2018 05.49 uur LT

   

Bron: knmi.nl

Over KNMI.nl

Het KNMI is een agentschap van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en adviseert en waarschuwt de samenleving om risico’s in de geofysische leefomgeving terug te dringen en kansen te creëren, ten behoeve van de veiligheid, duurzaamheid en economie van Nederland.