Enkele wolkenvelden, in het noordoosten eerst nog af en toe regen

Enkele wolkenvelden, in het noordoosten eerst nog af en toe regen
Weerbericht

<h2> Enkele wolkenvelden, in het noordoosten eerst nog af en toe regen</h2>
Verwachting voor vandaag en morgen

Enkele wolkenvelden en in het noordoosten regent het nog af en toe. Van het zuidwesten uit klaart het verder op en wordt het overal droog. Overdag schijnt de zon geregeld, maar er komen ook stapelwolken tot ontwikkeling. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 13°C in de kustprovincies tot 17°C in het oosten van het land. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig en draait geleidelijk naar een westelijke richting.

In de nacht naar dinsdag klaart het breed op en blijft het droog, vooral in het oosten kan zich lokaal een mistbank vormen. De minimumtemperatuur ligt rond 5°C. De zwakke tot matige wind draait naar het zuid- tot zuidoosten.

Dinsdag overdag is het nagenoeg onbewolkt en schijnt de zon volop. Het blijft overal droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 13°C in het Waddengebied en 20°C in het zuidoosten. De wind draait naar het zuid- tot zuidwesten en is matig van kracht. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 16/04/2018 06.56 uur LT

   

Bron: knmi.nl

Ongeveer KNMI.nl

Het KNMI is een agentschap van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en adviseert en waarschuwt de samenleving om risico’s in de geofysische leefomgeving terug te dringen en kansen te creëren, ten behoeve van de veiligheid, duurzaamheid en economie van Nederland.