Description

Op woensdagmorgen 13 februari rond 03.15 uur heeft er een schietincident plaats gevonden bij kapsalon Chique le Frique aan de Jonker Fransstraat in Rotterdam. De politie is op zoek naar getuigen.

Op woensdagmorgen 13 februari rond 03.15 uur heeft er een schietincident plaats gevonden bij een kapsalon aan de Jonker Fransstraat in Rotterdam. 

Een man komt aan fietsen op een nogal opvallende fiets. Deze fiets is fel geel gekleurd en aan de bovenkant wit of zilver. Hij parkeert de fiets tegen de zijgevel van het café in de Jan Loonslaan. Vanaf daar loopt de man verder richting de kapsalon. Hij loopt hier een paar keer heen en weer. Hij  staat even stil en rent vervolgens hard naar zijn fietst. Vervolgens fietst hij als een speer de Jan van Loonslaan in. Op dat moment gaat het alarm af in de kapsalon. De volgende ochtend worden de vier kogelsgaten ontdekt in de ruit. Gelukkig is niemand is gewond geraakt.

Getuigen

Heeft u iets gezien of gehoord die bewuste nacht van 13 februari of herkent u de felgeel gekleurde fiets? Of weet u meer over deze zaak? Laat het ons weten via 0900-8844 of meld misdaad anoniem via 0800-7000.

 

Bron en gebruik het tipformulier op: politie.nl.
Dit bericht wordt in het kader van de privacy automatisch binnen 28 dagen na publicatie verwijderd.

DEEL DIT BERICHT

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on linkedin
Share on email

nieuwsbrief

Meer NIEUWS

Jonker Fransstraat, Rotterdam – Gezocht – Getuigen schietincident Jonker Fransstraat gezocht
Beckum – Politie houdt vierde verdachte aan voor schietincident
Alphen aan den Rijn – Politie onderzoekt toedracht overleden man Argostraat
Sittard – Politie neemt YouTubekanaal illegaal vuurwerk over