Het digitale buurtpreventie forum van AlerteBuren.nl is online! Met deze nieuwe ontwikkeling kunnen buurtpreventies, leden van buurtapps en andere bezoekers informatie met elkaar uitwisselen. Nu is het fenomeen forum niet nieuw. Sterker nog, ik was er tot voor kort van overtuigd dat fora steeds minder gebruikt wordt. Toch leek het mij goed om een centrale online vraagbaak te hebben, waar men vragen aan elkaar kan stellen en informatie kan uitwisselen, welke ook nog gemakkelijk terug te vinden is. Vandaar deze nieuwe feature in het platform van AlerteBuren.nl.

Digitale buurtpreventie forum voor iedereen!

Het forum is geschikt voor iedereen. U bent vrij om uw vraag te stellen en iedereen kan uw vraag beantwoorden. Ook zijn vragen terug te vinden middels de topics. Uiteindelijk moet iedereen zich vrij kunnen voelen om een vraag te kunnen stellen in het digitale buurtpreventie forum. Uiteraard zal ik zelf ook mijn best doen om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Maar hoe mooi is het als leden van andere buurtpreventies, buurtapps of andere bezoekers u op weg kunnen helpen. Uiteindelijk willen we samen werken aan een veilige buurt! Om een vraag te kunnen stellen kunt u een gratis AlerteBuren.nl-account aanmaken of gemakkelijk inloggen via uw social media account. Dit is uiteraard 100% veilig.

Volg onze ontwikkelingen ook via Twitter en Facebook!

AlerteBuren.nl is constant in ontwikkeling. Ik heb als doel om van AlerteBuren.nl een goed digitaal buurtpreventie platform te maken. Ik maak niet van iedere kleine ontwikkeling een nieuwsbericht. Meestal plaats ik deze wel op Twitter of Facebook. Volg AlerteBuren.nl daarom ook op die kanalen. Sinds kort is AlerteBuren.nl ook te vinden op Instagram! Heeft u nog vragen? Wellicht is het een leuk idee om naar aanleiding van het lezen van dit nieuwsbricht een ervaring of vraag te plaatsen in het digitale buurtpreventie forum. Uiteraard wordt het enorm gewaardeerd indien u het platform wilt helpen promoten!

DEEL DIT BERICHT