BuurtWhatsApp aanmelden

Meld uw buurtWhatsApp-groep aan bij AlerteBuren.nl!

Het aanmelden van uw buurtWhatsApp-groep bij AlerteBuren.nl gaat nu heel makkelijk. Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in. Na het aanmelden van uw buurtWhatsApp-groep zal deze binnen 48 uur te vinden zijn op AlerteBuren.nl. De teksten worden letterlijk overgenomen, dus let goed op eventuele typfouten. De buurtWhatsApp-groep krijgt automatisch een eigen pagina toegewezen die u weer kunt delen bij het werven van nieuwe leden. Op jullie eigen pagina zal ook de ingevulde informatie leesbaar zijn. Uw mailadres scherm ik af via een automatisch contactformulier in de vermelding van de buurtWhatsApp-groep. Groepen van VeiligeBuurt en Nextdoor worden automatisch door de app-makers bij AlerteBuren.nl ingeladen en hoeft u daarom niet aan te melden.

Bulk-invoer!

Bent u beheerder van meerdere groepen? Dan kunt u nu ook uw groepen laten inladen via een Excel-bestand. Deze groepen worden vervolgens in uw AlerteBuren-account geplaatst. Hierdoor kunt u ze altijd nog nabewerken/updaten indien nodig. Indien u dit wenst neemt u dan contact met mij op. De groepen kunnen binnen 24 uur ingeladen worden (kosteloos).

Veiligebuurt, Nextdoor & WABP

Groepen van VeiligeBuurt en Nextdoor worden automatisch door de app-makers bij AlerteBuren.nl ingeladen en hoeft u daarom niet aan te melden. WABP.nl is een landelijke stichting die zich volledig richt op WhatsApp-buurtpreventie. Met ruim 7000 groepen zijn zij uiterst bedreven om u daarin goed te ondersteunen. AlerteBuren.nl heeft (nog) geen samenwerking met WABP. Het is daarom ook aan te bevelen uw groep bij hen aan te melden. 

BuurtWhatsApp registreren

4
Stel uw vraag of plaats een berichtje

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
LeonRamesh van AlerteBuren.nlrob de haanRoshni Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Leon
Gast
Leon

In Rotterdam-Kralingen (Vlietlaan/Nazarethstraat/Ramlehweg en omliggende) lopen sedert 11:00 uur vanmorgen colporteurs rond van Fiber2 (glasvezel) die met een wazig verhaal portieken ingaan en deur aan deur verkoopverhaaltjes houden onder de noemer “informatie verstrekking” in de hoop zo de colportagewet te omzeilen. Men noemt in het verhaal dat men bezig is voor een “schouw’ document (inzicht welke portieken geïnteresseerd zijn en men dan via een voorzitter VVE wil gaan benaderen zodat zij makkelijk in kaart hebben waar ze straks hun abonnementen aan kunnen slijten) Maar in feite gaat het gewoon in de basis, ook al is het pas later aan de… Lees verder »

Roshni
Gast
Roshni

Hoe kan ik mij aanmelden voor de buurt whatsapp loosduinen?

Gr. Roshni

robknet
Lid
robknet

wie dit leest er lopen colporteurs in het rond in loosduinen die zich voor doen as stedin maar van nuon zijn