BuurtWhatsApp aanmelden

Meld uw buurtWhatsApp-groep aan bij AlerteBuren.nl!

Het aanmelden van uw buurtWhatsApp-groep bij AlerteBuren.nl gaat nu heel makkelijk. Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in. Na het aanmelden van uw buurtWhatsApp-groep zal deze binnen 48 uur te vinden zijn op AlerteBuren.nl. De teksten worden letterlijk overgenomen, dus let goed op eventuele typfouten. De buurtWhatsApp-groep krijgt automatisch een eigen pagina toegewezen die u weer kunt delen bij het werven van nieuwe leden. Op jullie eigen pagina zal ook de ingevulde informatie leesbaar zijn. Uw mailadres scherm ik af via een automatisch contactformulier in de vermelding van de buurtWhatsApp-groep. Groepen van VeiligeBuurt en Nextdoor worden automatisch door de app-makers bij AlerteBuren.nl ingeladen en hoeft u daarom niet aan te melden.

Bulk-invoer!

Bent u beheerder van meerdere groepen? Dan kunt u nu ook uw groepen laten inladen via een Excel-bestand. Deze groepen worden vervolgens in uw AlerteBuren-account geplaatst. Hierdoor kunt u ze altijd nog nabewerken/updaten indien nodig. Indien u dit wenst neemt u dan contact met mij op. De groepen kunnen binnen 24 uur ingeladen worden (kosteloos).

WhatsApp Buurtpreventie (WABP)

WABP.nl is een landelijke stichting die zich volledig richt op WhatsApp-buurtpreventie. Met ruim 7000 groepen zijn zij uiterst bedreven om u daarin goed te ondersteunen. AlerteBuren.nl heeft (nog) geen samenwerking met WABP. Het is daarom ook aan te bevelen uw groep bij hen aan te melden. Groepen van VeiligeBuurt en Nextdoor worden wel automatisch door de app-makers bij AlerteBuren.nl ingeladen en hoeft u daarom niet aan te melden.

BuurtWhatsApp registreren

Stel uw vraag of plaats een berichtje

avatar
  Subscribe  
Abonneren op