Buurtwhatsapp
aanmelden

samenwerken aan veiligheid

Met ruim 65000 buurtapps in beeld is er bijna altijd een buurtapp inde buurt. Is jouw buurtapp nog niet aangemeld? Meld deze dan aan! 

Na het aanmelden wordt jullie buurtWhatsApp automatisch binnen 24 uur door het systeem op de kaart en in de zoekresultaten vermeld. Daarbij wordt er een webpagina gegenereerd die jullie buurtWhatsApp vermeld. Deze kunnen jullie delen om nieuwe leden te werven! 

Veiligebuurt- en Nextdoorgroepen hoef je niet aan te melden. Dit doen zij zelf. Wel zo makkelijk! 

whatsapp-telefoon_alerteburen

AANMELDEN

Registreer als beheerder de buurtWhatsapp en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

samenwerken_alerteburen

BULK INVOER

Beheer jij meerdere buurtWhatsApp-groepen? Dan kunnen wij deze kosteloos via bulk-invoer met jullie eigen tekst en logo inladen. Neem hiervoor contact met ons op!

TIP EEN BEHEERDER

Oproep van de politie?

Onderstaand formulier is bedoeld om een buurtWhatsApp te registreren. Meld jij jullie groep aan naar aanleiding van een oproep van de politie? Klik dan hieronder voor hun specifiek aanmeldformulier. Je ontvangt dan eveneens direct meer informatie van het betreffende politiebureau.

Klik hieronder op het lokale politiebureau om jullie groep aan te melden bij hun project:

Staat het politieteam er niet tussen? Dan hebben zij (nog) geen samenwerking met AlerteBuren.nl. Vul dan onderstaand aanmeldformulier in om de groep aan te melden bij AlerteBuren.nl.

BUURTWHATSAPP AANMELDEN