#112dagZTM was leuk voor jong en oud!

De 112 Veiligheidsdag in Zoetermeer was leuk voor jong en oud! Voor een ieder was er wat te zien of te doen. De spectaculaire demonstraties van de hulpdiensten waren erg populair. Van de social media corner met informatie over cybercrime en sexting tot springkussens voor de kinderen. Via de hashtag #112dagZTM was ook alles via social media te volgen!

AlerteBuren-ballonnen

In het preventie gedeelte waren wij uitgenodigd om Zoetermeer kennis te laten maken met AlerteBuren. Op een klein scherm toonden wij beeldmateriaal met betrekking tot digitale buurtpreventie, maar voor de kinderen waren de gratis AlerteBuren-ballonnen en stickers natuurlijk het belangrijkst. Deze gingen als warme broodjes over de toonbank. Ook waren er andere partners aanwezig welke zich allen inzetten voor een veilige buurt.

Foto’s van de 112 veiligheidsdag

Al met al een enorm succesvolle dag. De hulpdiensten hebben weer laten zien wat een enorm belangrijke taak zij hebben. De opkomst was erg goed en het weer was perfect. Met hulp van een groot aantal vrijwilligers was deze dag kortweg gezegd een succes! Een terugblik van deze dag is te zien in een Facebook-event op de Facebookpagina van Politie Zoetermeer.

 

DEEL DIT BERICHT